top of page

Over

atelier annemarieke-6.png

Welkom bij Atelier Annemarieke! Ondanks dat mijn kleurrijke en expressieve kunst al veel over mij als persoon laat zien, stel ik mij graag nog aan je voor. 

Mijn naam is Annemarieke Roelfzema en ik ben werkzaam als kunstenaar in mijn atelier aan huis dat al meer dan 10 jaar bestaat. Hier kan niet alleen ik mijn creativiteit kwijt, maar heb ik wekelijks 40 mensen over de vloer in lesverband. 

Al van jongs af aan ben ik creatief bezig en heb mijzelf dan ook het vak aangeleerd. Mijn fascinatie voor mens en dier weerspiegeld zich in mijn werk en deze ontstaan uit kleuren en uitbundigheid waar je blij van wordt. Dit is in mijn ogen dan ook dé reden naar de grote vraag van mijn werk. Naast de diverse opdrachten bestaat mijn werk uit zowel kleine maar vooral ook uit grote kunstwerken. Door mijn specialisatie in de fijngevoeligheid voor kleur kan ik de kijker blijven verrassen door intense en diepe kleurstellingen in al zijn uitbundigheid.
Mijn werk ademt sfeer van kracht, onafhankelijkheid en tegelijkertijd een sterke dynamiek die prikkelt. De relatie die ik met mijn dierbaren heb komt tot uiting in spontaniteit, zorgt voor verbinding en dat komt terug in mijn werk.

bottom of page